Club shirts Zwaardkring

Gepubliceerd op 8 januari 2024 om 23:07

Onderaan de pagina bevind zich het formulier

 

Heb jij altijd al een Zwaardkring sportshirt willen hebben, maar was er nooit een beschikbaar? Nu is je kans! We zijn druk bezig om deze shirts weer beschikbaar te maken voor al onze leden. Daarom willen we graag van jou weten: Hoe, wat, waar en hoeveel!

In het formulier onderaan de pagina vragen wij je een aantal gegevens die noodzakelijk zijn voor het garanderen dat wat er ingevuld wordt ook écht klopt met wie je bent én dat we niet anonieme onserieuze aanvragen krijgen. 

Een paar punten om in acht te nemen: 

1. Door het invullen van het formulier geef je ons de mogelijkheid om een goede inschatting te maken van hoeveel mensen geïnteresseerd zijn in welke én hoeveel shirts te kopen. Dit formulier is dan dus ook geen bestel formulier.

2. Als je een shirt besteld zal deze worden uitgedeeld op de locatie waarvan jij hebt aangegeven er te trainen.

3. De prijs voor het shirt zal iets boven de productieprijs liggen en wordt verwacht 30€ per stuk te zijn.

 

Heb je nog vragen? Hieronder beantwoorden wij alvast de vaakst gestelde: 

Welke persoonsgegevens vragen wij van je?

  • Naam
  • E-mail adres (die je ook gebruikt bij het aanmelden bij de club)
  • Het shirtmaat of de shirtmaten die je mogelijk wilt bestellen
  • De aantal shirts die je mogelijk wilt bestellen.
  • De locatie waar je traint. (dit zal bij bestellen sowieso gevraagd worden zodat je instructeur de shirts mee kan nemen)

Hoe bewaren wij je informatie?

Tijdens het aangeven van je informatie via de website/mail of andere media wordt de informatie verzameld en op een centrale punt gezet zodat belangstellende bij deze informatie kunnen. Deze informatie zal verwijderd worden nadat deze informatie niet meer relevant is. De relevantie zal bepaald worden op basis van of er nog een process loopt rond deze informatie. Indien dit process nog niet afgerond is zal er dus ook nog niet standaard een verwijdering van informatie plaatsvinden.

Waarom gebruiken we deze informatie

  • We gebruiken je naam om te refereren of je lid bent van de club.
  • We gebruiken je e-maiadres om te controleren of je de correcte email gebruikt (en je zult hierover dus ook een email ontvangen ter bescherming dat niet iemand anders zich voordoet als jou).
  • We gebruiken je shirtmaat om te weten hoeveel bepaalde shirtmaten we moeten inkopen.
  • We gebruiken je aantal shirts voorkeur om te weten hoeveel bepaalde shirts we moeten inkopen.
  • We gebruiken je (standaard) trainings locaties om te weten waar deze shirts uiteindelijk naar toe moeten komen en ook om er beter achter te komen wie jij bent indien je nog niet (goed) in het ledenregister staat.

Ik wil mijn persoonsgegevens opvragen. Hoe kan ik dat doen?

Door een e-mail te sturen naar info@zwaardkring.nl en daarbij te vragen "Ik wil graag mijn persoongegevens opvragen, kunnen jullie deze naar mijn doorsturen?" Wij zullen dan z.s.m. binnen een respectable periode jouw je persoonsgegevens opsturen die wij van jou bezitten.

 

Onze persoonsgegevens zijn gekoppeld aan een naam en e-mailadres of andere referenties, je kunt niet andermans persoonsgegevens opvragen, verwijderen of aanpassen.

Ik wil mijn persoonsgegevens verwijderen. Hoe kan ik dat doen?

Door een e-mail te sturen naar info@zwaardkring.nl en daarbij te vragen "Ik wil graag mijn persoongegevens verwijderen, kunnen jullie dat doen?" Wij zullen dan z.s.m. binnen een respectable periode jouw je persoonsgegevens verwijderen die wij van jou bezitten. Let op, bij het verwijderen van je gegevens zijn ze onomkeerbaar permanent verwijderd. Daarom zal je aanvraag vaak niet per direct plaats vinden.

 

Onze persoonsgegevens zijn gekoppeld aan een naam en e-mailadres of andere referenties, je kunt niet andermans persoonsgegevens opvragen, verwijderen of aanpassen.

Ik wil mijn persoonsgegevens aanpassen. Hoe kan ik dat doen?

Door een e-mail te sturen naar info@zwaardkring.nl en daarbij te vragen "Ik wil graag mijn persoongegevens aanpassen, kunnen jullie dat doen?" Wij zullen dan z.s.m. binnen een respectable periode jouw je persoonsgegevens aanpassen die wij van jou bezitten. Let op, bij het aanpassen van je gegevens zijn ze onomkeerbaar en permanent aangepast. Daarom zal je aanvraag vaak niet per direct plaats vinden.

 

Onze persoonsgegevens zijn gekoppeld aan een naam en e-mailadres of andere referenties, je kunt niet andermans persoonsgegevens opvragen, verwijderen of aanpassen.

Ik wil een klacht indienen over de privacy policy waarboriging van jullie website. Hoe kan ik dat doen?

Door een mail te sturen naar info@zwaardkring.nl

Verkopen/delen jullie persoongegevens aan derden?

De individuele persoonsgegevens die jij doorstuur zal niet gedeelt worden met derden. De enige gegevens die derden zal krijgen is het aantal producten en de eigenschappen van die producten op basis van er besteld wordt door de personen.

 

Indien er specifiek gevraagd wordt naar een uniek item gespecificeerd naar de persoon zal er op uitzondering wel gebruikt worden van persoonsgegevens van deze persoon. Maar daarbij zal nooit direct de naam of de e-mail van de persoon doorgestuurd worden indien dit niet gevraagd is.

Waar worden mijn persoongegevens opgeslagen?

Je persoongegevens worden opgeslagen binnen de Zwaardkring Nederland en zullen gebruikt worden voor de bedoelde doeleinden.

Wie heeft toegang tot mijn persoonsgegevens?

Betrokkenen zoals het Zwaardkring bestuur, leden van de merchendise comissie en instructeurs zullen delen persoongegevens gedeeld krijgen om ervoor te zorgen dat de juiste producten op de juiste locaties terecht komen.