Workshops en cursussen

Naast reguliere lessen bieden wij ook eenmalige workshops of korte cursussen.


Heb je een evenement, een feestje of een groep geïnteresseerden en wil je graag zwaardvechten zien of zelf leren? Vul het onderstaande formulier in, dan nemen we spoedig contact met je op.

 

Voor je toneelstuk of voorstelling kunnen wij ook een gevecht choreograferen en acteurs begeleiden. Veel wapens zoals zwaard, dolk en staf zijn mogelijk en natuurlijk is de veiligheid van de spelers op het toneel niet ondergeschikt aan het vermaak van de bezoekers.

 

Goed om te weten: Wist je dat De Zwaardkring ook geregeld zelf evenementen organiseert of een bijdrage levert aan bestaande activiteiten?

Interesse? Vul dan dit formulier in:

Zodra we het formulier ingevuld ontvangen hebben, nemen we contact met je op om je aanvraag te bevestigen en de aanvraag verder uit te werken. Mocht je er met dit formulier niet aan uit komen, stuur dan gerust een bericht naar info@zwaardkring.nl.


Voor de organisatie van een workshop vragen we je om een geschikte, overdekte locatie te voorzien. Waar genoeg ruimte is in de breedte en hoogte om met het oefenzwaard te kunnen bewegen.

Onderstaande vraag geldt voor de aanvraag van een workshop.Onderstaande vragen gelden voor de aanvraag voor een evenement.