Terugblik: Zwaardkring Clubtoernooi 2022

Gepubliceerd op 1 mei 2022 om 21:54

De Zwaardkring hield op zaterdag 9 april 2022 een voorjaarseditie van het jaarlijkse clubtoernooi met langzwaard. Normaal houden wij altijd een wintertoernooi, maar door de coronapandemie heeft dit in 2021 niet plaats kunnen vinden en was het toernooi verplaatst naar april van dit jaar.

Het toernooi

Het clubtoernooi was gaaf! Ieder van de 27 clubleden heeft de kans gehad om te strijden voor de kampioenstitel. Zij streden met controle in een vriendschappelijke sfeer tegen elkaar om hun kwaliteiten en skills te testen in een veilige omgeving.

Na de finale en eindceremonie was er nog genoeg tijd om het clubspel te spelen georganiseerd door Richard van den Broek. Hierbij gingen clubgenoten kriskras door elkaar in de sporthal om elkaar uit te dagen met verschillende wapendisciplines tegen elkaar. Achteraf sloten we dag dag af met een gezamenlijk diner.

Winnaars

Gefeliciteerd aan onze winnaars!

1. Maciej Michnowski

2. Kees Diependaal

3. Lucas Colbers

Vrijwilligers

We willen in het bijzonder nog even onze vrijwilligers bedanken, zonder jullie was het niet gelukt!
 
Mark S - Hanna R - Sophie E - Renee F - Stephanie M W - Sebastiaan V - Patricia T - Coen S - Anke G - David G - Devron S - en organisatoren: Tosca B - Pascale B - Jeroen W - Richard B

Video's:

Gevechten uit de poulerondes:

(Tijden poules in de beschrijving)

Gevechten eliminaties en finales:

(Tijden gevechten in de beschrijving)

Meer foto's zien?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.