Terugblik: Zwaardkring Clubtoernooi 2022

Gepubliceerd op 1 mei 2022 om 21:54

Op zaterdag 9 april hield De Zwaardkring zijn 2022 voorjaar editie clubtoernooi langzwaard. Normaal houden wij altijd het Wintertoernooi, maar door de pandemie heeft dit in 2021 niet plaats kunnen vinden en was het toernooi verplaatst naar april.

Het toernooi

Het club toernooi was gaaf! Ieder van de 27 clubleden hebben de kans gehad om te strijden voor de kampioenstitel. Zij streden met controle en een vriendschappelijke sfeer tegen elkaar om hun kwaliteiten en skills uit te testen in een veilige omgeving.

Na de finale en eindceremonie was er nog genoeg tijd om het clubspel te spelen georganiseerd door Richard van den Broek. Hierbij gingen clubgenoten kris kras door elkaar in de sporthal om elkaar uit te dagen met verschillende wapen disciplines tegen verschillende wapen disciplines. Achteraf sloten wij nog af om gezamenlijk te gaan eten in restaurant de Longhoorn.

Winnaars

Gefeliciteerd aan onze winnaars!

1. Maciej Michnowski

2. Kees Diependaal

3. Lucas Colbers

Vrijwilligers

We willen in het bijzonder nog even onze vrijwilligers bedanken, zonder jullie was het niet gelukt!
 
Mark S - Hanna R - Sophie E - Renee F - Stephanie M W - Sebastiaan V - Patricia T - Coen S - Anke G - David G - Devron S - en organisatoren: Tosca B - Pascale B - Jeroen W - Richard B

Video's:

Gevechten uit de poule rondes:

(Tijden poules in de beschrijving)

Gevechten eliminaties en finales:

(Tijden gevechten in de beschrijving)

Meer foto's? Bekijk onze socialmedia's!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.