Nieuw: de communicatie-commissie van De Zwaardkring

Gepubliceerd op 16 december 2020 om 20:17

Om de Facebookpagina en website van de Zwaardkring up-to-date te houden en jullie te voorzien van het laatste nieuws, hebben we een communicatiecommissie in het leven geroepen. Deze bestaat uit Pascale Boots, Jeroen van Wordragen, Martijn van Best en Tosca Beuming.

 

Vanaf linksboven met de klok mee: Pascale, Jeroen, Tosca en Martijn

 

Pascale is voorzitter van de commissie. Ze traint zo’n 1,5 jaar bij de Zwaardkring in Tilburg en Breda en heeft o.a. het Winterkamp, het clubtoernooi en re-enactment-evenementen georganiseerd. Ze is ook secretaris bij de H.E.M.A.-Bond en lid van de tournooicommissie van de Bond.

 

Jeroen is sinds 2018 aangesloten bij De Zwaardkring en traint bij meerdere locaties. Hij heeft verschillende evenementen mede-georganiseerd en produceerde o.a. strakke video's van toernooien en trainingen. Hij is de technische man van de commissie.

 

Martijn is werkzaam geweest als journalist en is nu communicatieadviseur. Hij heeft veel ervaring met tekstschrijven, websitebeheer en (eind)redactie. Hij traint sinds 2018 bij De Zwaardkring (eerst Den Bosch, daarna Tilburg) en zijn pen is, in tegenstelling tot zijn zwaard, wél scherp.

 

Tosca zit sinds 2014 bij de Zwaardkring (Tilburg) en begon in 2018 als lesassistent. Zij heeft in 2018 en 2019 het Zwaardkring-toernooi georganiseerd en is het gezonde verstand van de commissie.

 

Update oktober 2021:

Max Knapen, die in Eindhoven traint, maakt nu ook deel uit van de communicatiecommissie van de Zwaardkring.