Extra locatie in Eindhoven vanaf woensdag 19 oktober

Gepubliceerd op 12 oktober 2022 om 21:02

Eindhoven heeft er vanaf woensdag 19 oktober a.s. een extra locatie bij! Vanaf die dag is het mogelijk te trainen van 19:30 tot 21:30 uur in de gymzaal van Hogeschool Fontys aan de Theo Koomenlaan 3. Voor de duidelijkheid: de bestaande training door Merlyn Janssen op dinsdag in Eindhoven in de gymzaal aan de Hendrik Staetslaan 56 blijft gewoon!

De trainer op woensdag is Richard van den Broek. Hij behandelt vechten met langzwaard in de derde en vierde graad (ofwel: up close and personal).

Goed om te weten: Als je binnenkomt is het de eerste zaal aan de linkerkant (zaal F). Er zijn kleedkamers aanwezig, maar het is slim om al je spullen mee de zaal in te nemen. Na de training is er mogelijkheid om een drankje te doen in de kantine. Voor de mensen die met de auto komen: er is een ondergrondse parkeergarage.

Voorlopig is het fijn als je je aanmeldt voor de les, zodat Richard een idee heeft van het aantal leden dat komt meetrainen. Ben je nieuw of wil je komen kijken? Stuur dan een mailtje naar info@zwaardkring.nl.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.